mandag 3. juni 2013

... er vi så gla' i!

Det sang Norunn og Rebekka så nydelig på 17. mai. Ett av flere høydepunkt på en fantastisk dag!

Dagen startet med gudstjeneste klokken elleve, etterfulgt av barnetog med fin DNS-fane, live tøysekorps og ekte korps fra cdspillern, flagg, sang og hipp-hipp-hurraaaa, og så en samling ved trappa på ballbanen.





Dagens hovedtaler var Mathilde Evensen, men jeg fikk bare blasse bilder av henne da hun talte, dessverre! Men det var en flott tale! Over er to av de andre talerne avbildet: Mme. Noro (direktøren på Lovasoa) og Arild Bakke (vår sjef og representant, men på den dagen først og fremst vår generalkonsul). Mme. Noro talte også delvis på norsk, til barna! Vi sang også nasjonalsangen og kongesangen, og Norunn og Rebekka sang altså 17. mai er vi så gla' i. Kjempeflott!

Etter taler og sanger var det fantastisk festmiddag nede på tidligere formingsplassen. Norske wienerpølser og et heidundranes koldtbord stelt i stand av Lovasoas eget kjøkken med Anna og Seheno i spissen. Brus for dem som ville ha det, og is til dessert. Definitivt ett av dagens høydepunkt!




Så var det tid for leker! Marte, Tsiky, Jacky og jeg stod i spissen for dette, og jeg tror folk koste seg! Både små og store var med å leke. Fiske godteri, gå på ski, sekke- og potetløp, kaste svamp og mye mer.
Legg merke til Kristoffers enorme engasjement med poteten i munnen!


Mot slutten av dagen var det utdeling av medaljer til gassiske medarbeidere som har vært ansatt og arbeidet i årevis i NMS. Det var stort for både dem og oss! De fleste av dem jobber her fortsatt.


Og helt på tampen samlet alle NMS-misjonærene og -volontørene seg hjemme hos Anders og Anna hvor vi spiste suppe og markerte at dette var siste gang alle (med unntak av Stine som er på misjonærkurs) var samlet. Vi fire ettåringer, de to seniorvolontørene, og familien Sand ble takket av, og det var en trist, men samtidig en god og fin stund sammen. Det er ikke til å unngå, og livet som misjonær(barn) er fullt av avskjeder. Vi får se om vi en gang begir oss ut på det livet på alvor.

1 kommentar:

  1. Flott å få med hele bredden av hva dagen inneholdt!

    SvarSlett