mandag 19. september 2011

På plass i Tana

Da er vi to i Tana, endelig. Vi kom opp hit, eller ned hit (spørs om du refererer til himmelretning eller høyde over havet) lørdag kveld etter en veldig koselig lørdagsskole på Antsirabe med tre av skoleungene.

Det var litt rart å reise, fordi vi omsider hadde begynt å føle oss ganske hjemme og på plass i leiligheten på Antsirabe, men vi er glade for at vi er kommet hit hvor vi skal være og at vi kan begynne å "bo ordentlig".

Disse første dagene går nok for det meste med til å ordne en del småting som må fikses her i leiligheten, men når fredagen kommer bør det meste være på plass; noen stikkontakter fungerer ikke, dusjopphenget er montert ca 7 cm for høyt, slik at vannet går ut på golvet i steden for ned i dusjen, vi mangler et par kroker og hyller, pluss litt annet smått. Tror vi skal få det greit her. Bilder kommer!

Vi bor dessuten sammen med Geir Kåre her i leiligheten. Han er en fin fyr som gjør nytta for seg. Dere kan få bli bedre kjent med ham seinere.

Bare dette nå, så kommer det nok noen små anekdoter fra de to siste dagene i seinere innlegg. Håper alle lesere nyter flomdagene vi hører om i Norge! Vi nyter sol og stadig varmere vær her ute J


1 kommentar:

  1. Hei! Kjekt å lese bloggen deres! Masse lykke til med livet i Tana! Kos dere masse:-) Klem Stine!

    SvarSlett