fredag 24. februar 2012

MM del 2

De siste dagene av MM har gått med til dette (klikk på bildene for å forstørre):

Felles frokost (7.00), middag (12.30) og kvelds (18.30) hver dag.

Familieandakt i storsalen hver morgen 8.00-9.30

Vi tre (Marte, Kristoffer og jeg) hadde skoleopplegg hver dag fra 8.30-10.00, og temaet dette MM var vikinger!


10.30-12.30 og 14.00-16.00 var det også barneopplegg, men med mindre skolepreg og med mer lek og aktiviteter, delvis knytta opp til temaet vikinger. Da var det Haldingene og de nye ettåringene som hadde opplegget, og vi fikk være med på MM-møtene. Tirsdag ettermiddag var det, etter gammel MM-tradisjon, salgsboder! Riktignok i litt ny drakt, men med hjemmelaga kaker, boller, bananis, juice, te, kaffe, klubbavis, drops og karameller. Til og med barnehagen hadde sin egen lille bod med muffins! De gamle bodene er ikke å oppspore, mulig de ikke finnes lenger, så derfor brukte vi den nye kafeteriaen som ligger der hvor formingssalen var før. Det ble veldig vellykka! Pengene skal gå til noen som er hardt rammet av syklonen som for forbi her for en drøy uke siden (les tidligere innlegg).

Her sitter voksne og barn i sola (på formingsplassen) og koser seg med mat fra bodene.


Antsirabe har verdens vakreste solnedganger.
MM var slutt onsdag etter middag, og da var vi begge veldig fornøyde og ganske slitne og forkjøla etter en strålende MM. Nå er vi hjemme igjen og holder oss mest mulig i ro for å bli friske til Unni og Øyvind kommer søndag kveld. Det gleder vi oss veldig til!

3 kommentarer:

  1. Hei, har vært innom denne bloggen og synes det virker kjempe spennende det dere gjør. Så jeg lurerr på, hva jobber dere som?
    Veldig pen blogg forresten!:)

    SvarSlett
  2. Hei! Så koselig tilbakemelding :) vi jobber som U-crew-ere (også kalt ettåringer) for Det norske misjonsselskap (NMS). Kan anbefales på det varmeste! Gå innom på nmsu.no sine sider og finn ut mer. Hilsen Sigrid :)

    SvarSlett
  3. Hei Sigrid og Kristoffer! Koselig innlegg, det er veldig gøy å se på bilder! Jeg savner i midlertidig flere blogginnlegg.. ;) Ha et fortsatt flott opphold :) Stor hilsen fra Ester! :)

    SvarSlett