søndag 19. februar 2012

MM!

MM (misjonærmøtet) fagdager begynte i går! Med fynd og klem! Her er noen bilder fra de to første dagene.
Utsikt fra soverommet på gutteinternatet / nye internatet / ProVert: gamle internatet, nå chalet, i morgensol lørdag kl 7
Da vi kom til Lovasoa på fredag, så var det ikke bare Giovanna som hadde laget forandringer på tunet; det var i tillegg gravd kanaler rundt over alt, for å legge ned fiberoptiske kabler til super-internett! De håper på å få det i orden i løpet av uka som kommer. Stort!

Det er en grunn til at Madagaskar kalles "Den røde øya".

Lørdag formiddag gikk med til å koordinere og planlegge ferdig skole- og barneopplegget sammen med Marte. Kl 17 30 åpna MM med pizza for alle 52 i matsalen/restauranten på internatet/chalet, og etterpå gikk store og små ned i mediateket/storsalen for å se på og delta i årets X-faktor Lovasoa! Her var det mange varierte, kreative og gode innslag, og det hele ble rundet av med og muligens toppet av Filip på fem som sang en egenkomponert og egenskrevet låt; "Jeg er en høne, pokk pokk!" Fryd!

Jeg er en høøøøne. Pokk pokk!

I dag var det først frokost i restauranten, og så klokka ni kjørte vi Landcruiser-karavane ut av byen for en utfluktsdag med utegudstjeneste. Plassen vi var på lå (for de lokalkjente) på vei ut til Talata og så til høyre i steden for til venstre mot Andraikiba, og så et godt stykke innover på herlig humpevei, før vi til slutt kom fram til et nydelig skogholt og et katolsk retreatsenter. Der hadde vi først gudstjeneste, så litt mat, og så lekte vi og slappa av så lenge vi ville.

Alteret med utsikt over innsjøen

Snart klare til å spise


Vår favoritt-Nathanael!
I kveld er det damenes aften, og da skal vi ut på en restaurant i nærheten som heter Le Venice.

MM varer fram til onsdag, og fra i morgen vil det bli skole- og barneopplegg, mens de voksne har møter av forskjellig karakter. Vi gleder oss!

3 kommentarer:

  1. SAVN! Det ser og høres fantastisk ut. Fortsatt veldig god blogg! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Kjekt å følge med på bloggen deres! Gud velsigne dere videre i arbeidet dere gjør!! Klem fra Stine!

    SvarSlett
  3. Oh gutten min!!! Tsara loatra ity sary ity!! Dere ogsaa er hans favorit!!Klem

    SvarSlett