tirsdag 1. november 2011

Les Hérons

Forrige uke var det misjonærmøte og skolefri i den franske skolen. Selv om MM er over, fortsetter ferien én uke til, så i dag har vi vært på utflukt. Til hotell Les Hérons. Stedet ligger omtrent 15 km sør for Tana. Umiddelbart tenker man at det burde ta maks en halvtime å kjøre. Det tok to timer. Årsaken? Trafikk-kork i ei rundkjøring og kun én politimann med fløyte til å løse floka. På det verste var gjennomsnittsfarta 500 meter i timen.

Da vi så kom frem var køen glemt og gleden kunne begynne. Her bada vi i deilig, avkjølende vann, spiste middag i skyggen, sov på solseng, spilte boulle og lekte med ungene. En grei arbeidsdag, i grunnen. Likevel er det litt pussig å befinne seg på et sted med såpass høy tetthet av mer velstående gassere, som kler seg i bikinier (de overlater ikke mye til fantasien) og US high school-mote, og synger med på amerikanske pop-hits. Til vanlig blir det mindre av den slags.

Varmetida rykker stadig nærmere og de siste par ukene har vi hatt flere dager med "ekstremvær", i følge Arild - 35˚C er visst ikke helt vanlig her i byen. Dermed var det en stor glede da regnet kom og kjølte ned bakken og lufta. Å se himmelen fullt opplyst i gnistrende lyn, mens torden ruller over slettelandet, er heller ikke verst.

Vi klager med andre ord ikke over mangel på lyspunkter i livet (selv om et strømbrudd har vært faretruende nær mens dette innlegget er skrevet). God 1. november til alle der hjemme!

Her følger noen bilder fra dagen (klikk på bildene for å se større utgave):

Mye fin bademote. Bassenget er forma som omrisset av Madagaskar.


Sigrid måtte stille søtsuget littegrann.


Bungalower og korintiske søyler. Stilig.


Finfin utsikt fra parkeringsplassen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar